مواد لازم:

میگو دریایی
پیاز

گوجه
سیب زمینی
کره
روغن
ادویه

ابتدا میگوها را آغشته به ادویه زردچوبه، نمک، فلفل سیاه کنید سپس آن را به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم دار شوند.
پس از 2 ساعت که میگوها طعم دار شدند، ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید. ماهیتابه را روی اجاق با دمای متوسط قرار دهید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود. سیب زمینی را سرخ کنید و پس از پخته شدن آن را در ظرفی قرار دهید.
روغن را از ماهیتابه خارج کنید. کرده را درون ماهیتابه قرار دهید تا آب شود. سیب زمینی را خلالی خرد و در کره سرخ کنید.
پس از اینکه رنگ پیاز طلایی شد، میگوها را به آن اضافه کرده و پس از مدتی گوجه رنده شده را اضافه و منتظر بمانید کاملا پخته شوند.
سیب زمینی را به میگو و پیاز اضافه کنید. در صورت نیاز مقداری فلفل سیاه و قرمز و نمک را به آن اضافه کنید.
نوش جان!

دستور پخت میگو دو پیازه با سیب زمینی و گوجه

زمینی ,ماهیتابه ,پس ,میگوها ,دهید ,میگو ,سیب زمینی ,پس از ,را به ,زمینی را ,قرار دهید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نوین سلامت چی بپزیم ؟ طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای نکات نگهداری فرش چک لقمه اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو فروشگاه اینترنتی رختخواب معماری دوره صفوی و قاجار سایت موسیقی لیورپول